Home > Visual Studio > Visual Studio General Error C10100b1

Visual Studio General Error C10100b1

By fullmetalcoder in forum General Discussion Replies: 35 Last Post: 18th March 2006, 13:57 Am I the only one with "make" error ? There's not enough information here so far to understand the problem. Jan 18, 2008 at 6:05pm UTC kia (23) SOLVED then congrat ;) ok what was the error u were talking about then, never mind misundrestand ;) Topic archived. Take the groupies home. "Death Before Dishonour, my Friends!!" - Bruce D ickinson, Iron Maiden Aug 20, 2005 @ OzzFest Down with Sharon Osbourne "I wouldn't hire a butcher to fix navigate here

After I save and add it to project, it works now. Mike

Top Steve Lionel (Intel) Thu, 10/02/2008 - 17:46 Are those strange characters which show in the post actually in the filename? Reason: comma overuse cloud- View Public Profile Find More Posts by cloud- Aug 7th, 2009, 6:49 PM #15 InfiNate Programmer Join Date: Nov 2007 Location: Waterloo, ON Posts: Reply Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published. https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/1a2d51e6-282d-4619-b55c-f28495e63654/general-error-c10100b1-failed-to-load-file?forum=Vsexpressvc

In VC++ 2008 go to Tools --> Options, expand Projects and Solutions tab, then select the General option. You may want to consider using the MinGW C++ Compiler (with MSYS or Cygwin) Faq Reply With Quote January 18th, 2009,08:23 PM #3 No Profile Picture captncript View Profile View It's not a problem with your program.

hope this helps. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. The system cannot find the path specified. 1>Build log was saved at "file://c:\Users\Lee\Desktop\C++\C++\Debug\BuildLog.htm" 1>C++ - 1 error(s), 0 warning(s) ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ========== I When you went File->New->File, the new file was not part of the project.

it's not complaining about anything in your sample.cpp file, and it looks like it was able to build Sample.exe, but now can't find it? Make a suggestion Dev centers Windows Office Visual Studio Microsoft Azure More... I created a directory c:\dvlp and put all my projects there -- very easy to locate. https://devtalk.nvidia.com/default/topic/463951/manifest-error-mt-exe-general-error-c10100b1-failed-to-load-file/?offset=2 also, it seems to be compiling fine but failing on post build, because it can't find the .exe to embed the manifest (I assume that's what mt.exe is from the previous

Silent. :( Thanks for keeping help me. Not a member? La_Wilko View Public Profile Find More Posts by La_Wilko Aug 7th, 2009, 7:50 PM #17 cloud- Hobbyist Programmer Join Date: Jan 2005 Posts: 127 Rep Power: 12 Re: Beginner I have a problem building plugins(Dlls) in Visual Studio 2005.

At this point I suggest that you enter an issue at Intel Premier Support and attach a ZIP of your solution folder. http://www.programmingforums.org/thread23247-2.html Best regards, JesseJesse Jiang [MSFT] MSDN Community Support | Feedback to us Get or Request Code Sample from Microsoft Please remember to mark the replies as answers if they help and I found the solution! That does not seem to be your problem.

The strange characters are outside the filename. check over here Home Forum Today's Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links View Site Leaders Docs Contest FAQ Blogs Links What's New? By probine in forum Installation and Deployment Replies: 1 Last Post: 13th February 2006, 13:54 Bookmarks Bookmarks Digg del.icio.us StumbleUpon Google Posting Permissions You may not post new threads You may Required fields are marked * Name* Email* Comment You may use these HTML tags and attributes:

Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden. 1>Build log was saved at "file://c:\Users\M-562\Documents\Visual Studio 2008\Projects\first project tut1\first project tut1\Debug\BuildLog.htm" 1>first project tut1 - 1 error(s), 0 warning(s) ========== Build: 0 The code builds fine from dos prompt with nmake. If any other information is needed to diagnose the problem just ask thank you for your help in advance. http://ndsman.net/visual-studio/visual-studio-g-error.php mt.exe : general error c10100b1: Failed to load file "..\Debug\hi.exe".

I'd like to ask what the problem is. There you will find the default paths to all your projects. Create an empty project, add a new .cpp file, put in your code, build, run.

I, like you, had forgotten to check google.

I doubt you will miss it. I''ve done it. Find More Posts by DaWei Aug 7th, 2009, 6:31 PM #13 La_Wilko Newbie Join Date: Aug 2009 Posts: 7 Rep Power: 0 Re: Beginner Struggling to use Visual Studio Mike Top Mike896 Fri, 10/03/2008 - 00:31 Quoting - Mike896 Oh, I find out that IVF will not automatically remind user to save the newly edited file and add to the But now it shows: Embedding manifest...

Google "c10100b1" and click the second link (on programmerstalk.net) As the poster said, you can finally continue learning C++! You can try to change Right click your project->Properties->Configuration Properties->C/C++->Code Generation->Runtime Library as /MDd I hope my suggestion can help you to solve this problem. The system cannot find the path specified. weblink It will be in the Project Properties.

In the project properties, select Linker > Manifest File and change "Generate Manifest" to no.